Warning: include(/var/www/aam.dk/analyzers.dk/langs/.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/aam.dk/analyzers.dk/common/lang.php on line 10

Warning: include(/var/www/aam.dk/analyzers.dk/langs/.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/aam.dk/analyzers.dk/common/lang.php on line 10

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/var/www/aam.dk/analyzers.dk/langs/.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/aam.dk/analyzers.dk/common/lang.php on line 10
landingsside - Læs mere i vores Google Adwords ordbog

Produkter

Google A-Z
 

Google Analytics


Google AdwordsSEO


 

 

Landingsside

Hvordan får jeg den bedste landingsside?

En landingsside (landing page) er den side på dit website, som brugeren lander på, når han har klikket på din annonce. Du indstiller landingssiden under annoncer, hvor den findes lige under annonceteksten og Display URL'en. I Adwords kaldes den for Destinations URL, da den viser fra Adwords-annoncen og hen til en given destination på annoncørens hjemmeside.

Landingssiden (Destinations URL'en) kan også sættes på søgeordsniveau, hvilket dermed ændre Destinations URL'en i annoncen. En annonce altid vil føre brugeren over på en specifik side (landingsside) - ligemeget om det er forsiden eller en underside, så er den unik. Den rette landingsside kan give høje konverteringer, men det kræver at siden er informativ og handlingsorienteret.

Har siden fx. et billede af en PC, beskrivelse af den specifikationer, nogle anmeldelser, en klar pris og en "bestil PC nu” knap så er der langt større chance for konvertering end, hvis brugeren kommer ind på forsiden og selv skal klikke frem til at finde produktet. De flese vil har gå tilbage til Googel for at finde et bedre søgeresultat og siden vil opleve en høj bounce rate og få salg via Adwords.

Det er også vigtigt at dine nøgleord er tematisk grupperende, så de rette andingssider vises for de relevante søgeord. Med Google analytics kan du effektmåle dine AdWords kampagner.

 

Såfremt emnet landingsside ønskes uddybet, så er du velkommen til at kontakte Analyzers på +45 35 10 50 50 eller på info@analyzers.dk.