Warning: include(/var/www/aam.dk/analyzers.dk/langs/.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/aam.dk/analyzers.dk/common/lang.php on line 10

Warning: include(/var/www/aam.dk/analyzers.dk/langs/.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/aam.dk/analyzers.dk/common/lang.php on line 10

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/var/www/aam.dk/analyzers.dk/langs/.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/aam.dk/analyzers.dk/common/lang.php on line 10
Afviste Annoncer - Analyzers A/S

Produkter

Google A-Z
 

Google Analytics


Google AdwordsSEO


 

 

Afviste Annoncer

Hvordan undgår man afviste annoncer?

Afviste annoncer er, når Google Adwords ikke accepterer en eller flere af dine annoncetekster.

Afviste annoncer vises normalt under fanen "underretninger" som ses på din startside eller øverst til højre, hvis du har et MCC - kundecenter. Såfremt en annoncetekst er blevet afvist, så vil der være en bemærkning lige under annonceteksten og altid med en årsag.

Følgende kan blandt andet være årsager til, at annoncetekster bliver afvist:

  • forkert angivelse af URLadresse
  • forkert angivelse af destinationsadresse
  • URLadresse og destinationsadresse matcher ikke hinanden
  • upassende indhold på hjemmesiden jf. Googles politikker
  • der er for mange stavefejl i annonceteksten, ord som "klik", "her" mm. eller for mange "!" og "?".
  • upassende sprogforbrug eller ikke korrekte informationer (fx "Danmarks billigste", hvis det ikke er dokumenteret af tredje mand)
  • brug af andres Trade Marks i annoncer


Såfremt en annoncetekst er blevet afvist, så er det højst sandsynligt en medarbejder i Google Adwords Teamet, der manuelt har afvist den. Hvis du ikke forstår årsagen til den afviste annonce, så kan du enten skrive til Google Adwords Teamet i Irland eller kontakte Analyzers Teamet.

 

Vores anbefaling:

Det er sjældent, at vi hører om afviste annoncer, men de sker. Der er også kunder, som får afvist en annonce, men fordi de ikke tjekker deres Adwords konto jævnligt, så mister de trafik og kunder.
Tjek din konto minimum 1 gang i ugen, og hold altid øje med underretningerne. Hold dig til Google Adwords retningslinjer, så undgår du naturligvis også afviste annoncer.


Såfremt afviste annoncer skal uddybes mere, så er du velkommen til at kontakte Analyzers på +45 35 10 50 50 eller på info@analyzers.dk.