Warning: include(/var/www/aam.dk/analyzers.dk/langs/.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/aam.dk/analyzers.dk/common/lang.php on line 10

Warning: include(/var/www/aam.dk/analyzers.dk/langs/.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/aam.dk/analyzers.dk/common/lang.php on line 10

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/var/www/aam.dk/analyzers.dk/langs/.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/aam.dk/analyzers.dk/common/lang.php on line 10
Politikker - Læs mere i Google Adwords ordbogen

Produkter

Google A-Z
 

Google Analytics


Google AdwordsSEO


 

 

Politikker

Politikker

Googles politikker og retningslinjer omhandler primært annonceringen, hvilket vi også vil holde fokus på her - vedrørende. dine annoncer, dine søgeord og dit website.

Annonceringspolitikkerne er udarbejdet for at give de brugere, der ser dine annoncer, en god oplevelse, men også for at hjælpe dig som annoncør til at få succes med din annoncering og sikre, at annoncerne overholder de til en hver tid gældende lov i de lande, hvor de vises.

Alle annoncer skal automatisk igennem en godkendelsesproces, der sikrer, at annoncerne er sikre og passende i forhold til brugerne. Hver gang du opretter en ny annonce eller foretager justeringer af en eksisterende annonce, bliver den automatisk gennemgået for at se om den er i overensstemmelse med Googles retningslinjerne.

Bliver en annonce fanget af Adwordssystemet, fordi Google vurderer at den overtræder en eller flere politikker, vil den live markeret som Afvist eller Suspenderet, og den vil ikke blive vist. Du kan enten ændre annoncen eller vente typisk 1-3 arbejdsdage, før du ved du kender udfaldet af den manuelle gennemgang. Her ses et overblik over hovedområderne inden for Googles retningslinjer:

 
Brugeroplevelse
Annoncering skal give brugerne en positiv oplevelse.   

Sikkerhed
Annoncering bør være sikker for alle brugere.

Korrekte annoncer
Annoncering skal være nøjagtig og sandfærdig.           

Gennemskuelighed og fortrolighed
Annoncering må ikke krænke brugernes tillid eller fortrolige oplysninger.

Jura
Annoncering skal overholde love og bestemmelser.             

Googles varemærke
Annoncering skal være kompatibel med Googles varemærkestrategi.

Læs mere om Googles politikker her.

 

Såfremt emnet Politikker ønskes uddybet, så er du velkommen til at kontakte Analyzers på +45 35 10 50 50 eller på info@analyzers.dk.
, Google, Adwords