Warning: include(/var/www/aam.dk/analyzers.dk/langs/.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/aam.dk/analyzers.dk/common/lang.php on line 10

Warning: include(/var/www/aam.dk/analyzers.dk/langs/.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/aam.dk/analyzers.dk/common/lang.php on line 10

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/var/www/aam.dk/analyzers.dk/langs/.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/aam.dk/analyzers.dk/common/lang.php on line 10
Organisering af din konto - Læs mere i vores Google Adwords ordbog

Produkter

Google A-Z
 

Google Analytics


Google AdwordsSEO


 

 

Organisering af din konto

Kunderne ser ikke min konto, hvorfor skal jeg så organisere dem?

Organisering af din konto er både nødvendig for dit eget overblik, men også for at Google kan forstå din annoncering. Din Adwordskonto har følgende struktur (Konto, kampagner, annoncegrupper med annoncer og søgeord):

 http://support.google.com/adwords/bin/answer.py?hl=da&answer=1704396


For at opnå en god struktur, er det vigtigt, at du har foreteget den rette opdeling af dine søgord i de rette annoncegrupper:


Opdeling af søgeord i annoncegrupper

Det er altid godt at hente inspiration fra din hjemmeside, når du skal opdele dine søgeord i de rette annoncegrupper. På hjemmesiden har du typisk allerede den rette struktur, og bruger du den som rettesnor, bliver dte også letter at finde de rette landingssider til dine annoncer. Organiser dine annoncegrupper bedst muligt fra starten. Når du reorganiserer din konto senere, mister du den opbyggerde styrke og historik, som du har opbygget. Dette kan påvirke effektiviteten af dine annoncer.

Opdeling af annoncegrupper kan være en af måderne at optimere på efterfølgende. Og man skal naturligvis ikke afholde sig fra, at foretage ændringer, hvis der er fordele ved dette. Opdeling af en annoncegruppe kan gøre de to nye mere målrettede, give mulighed for mere målrettede annoncer og give bedre kvalitetsresultater til søgeordene.

 

Såfremt emnet Organisering af din konto ønskes uddybet, så er du velkommen til at kontakte Analyzers på +45 35 10 50 50 eller på info@analyzers.dk.